Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Selfmatic Kitchen

Selfmatic Kitchen en Interiors heeft meer dan 30 jaar ervaring in keukens en interieurinrichting van de hoogste kwaliteit. Onze interieurspecialisten ontvangen u in onze showroom en begeleiden u persoonlijk gedurende het hele traject. Zij staan garant voor het realiseren van uw droomproject vanaf het ontwerp tot de laatste details bij de plaatsing.

10 goede redenen om je keuken te kopen
bij Selfmatic Kitchen & Interiors

1. Meer dan 25 jaar ervaring in keukens op maat.

2. Groot aanbod keukens van klassiek tot modern.

3. Enkel de beste merken in meubelen en elektro.

4. Persoonlijke aanpak en opvolging voor, tijdens en na uw aankoop.

5. Gepersonaliseerde studie en gratis offerte met een 3D -plan.

6. Kredietoplossingen op maat.

7. Een installateur komt de afmetingen controleren na de bestelling.

8. De meubels worden gemonteerd in onze werkplaats.

9. ‘Full Service’ installatie door onze professionele monteurs.

10. Snelle en efficiënte dienst na verkoop.

Over ons

Selfmatic Kitchen en Interiors heeft meer dan 30 jaar ervaring in keukens en interieurinrichting van de hoogste kwaliteit. Onze interieurspecialisten ontvangen u in onze showroom en begeleiden u persoonlijk gedurende het hele traject. Zij staan garant voor het realiseren van uw droomproject vanaf het ontwerp tot de laatste details bij de plaatsing. Maatwerk en een aanpak op maat is daarbij onze leuze!

Selfmatic zoekt naar oplossingen op basis van techniek, ervaring en estethiek. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met uw budget zodat u de beste kwaliteit krijgt voor een correcte prijs.We verdelen enkel gerenommeerde merken en bieden een ruime keuze uit meubels, inbouwtoestellen en toebehoren. Hierdoor zijn mogelijkheden haast onbeperkt of het nu gaat om een eigentijds of landelijk project. Uiteraard hebben we een ploeg van eigen plaatsers die uw kasten en toestellen installeren volgens de regels van de kunst indien u verkiest dit niet zelf te doen. 

Een perfecte plaatsing is gegarandeerd. Maak dus snel een afspraak met één van onze experts voor een vrijblijvende offerte! Vergeet zeker geen schema van uw ruimte mee te brengen.